full screen background image

Servicii de consultanță oferite de CCI Suceava referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal

Camera de Comerţ şi Industrie Suceava oferă servicii de consultanţă şi asistenţă în implementarea regulamentului Uniunii Europene cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.

Preşedintele executiv LUCIAN GHEORGHIU a declarat că acest regulament general de aplicare reglementează prelucrarea de către o persoană fizică, o societate sau o organizaţie a unor date cu caracter personal referitoare la persoane fizice în cadrul Uniunii Europene.

 

Normele nu se aplică datelor prelucrate de către o persoană fizică din motive pur personale şi nici activităţilor desfăşurate în locuinţă, cu condiţia să nu existe nici o legătură cu o activitate profesională sau comercială.

 

GHEORGHIU a arătat că regulamentul aduce noutăţi, printre care un set unic de norme pentru cetăţeni şi întreprinderi, consolidarea drepturilor persoanelor, condiţii de concurenţă echitabile pentru toate întreprinderile care îşi desfăşoară activitatea pe piaţa Uniunii Europene și un control sporit asupra datelor cu caracter personal în cazul persoanelor fizice.

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *