full screen background image

Sezonul estival se petrece la Nataly Land!

Cu distanţare şi măsuri de prevenţie dar cu super chef de distracţie! Aşa ne îmbie prietenii de la Nataly Land să ne petrecem zilele însorite de vară! Şi nici că există ofertă mai tentantă, mai ales că… poţi câştiga intrări gratuite la piscină, pe frecvenţele IMPACT FM Suceava!

Te trimitem la piscină pentru a ne asigura că ai reuşit să acumulezi doza perfectă de vitamina D, iar tu trebuie să îţi iei angajamentul că te distrezi cât pentru o vară întreagă! Tot ce trebuie să faci este să trimiți SMS la numărul de telefon 0749.21.21.21 cu textul NATALY LAND și să asculți dacă ai câștigat.

În cazul în care, din motive necunoscute, încă mai ai dileme, ai la dispoziţie pagina de socializare a prietenilor noştri, pentru a-ţi bucura ochii admirând tot ceea ce te aşteaptă în incinta complexului Coliba Haiducilor!

Cu IMPACT FM și Nataly Land vara nu se termină niciodată!

*

Nu ne-am putut abţine să nu luăm pulsul chiar de la faţa locului. Aşadar, la final de săptămână, în legătură telefonică directă cu noi, din partea Piscinei Nataly Land, a fost Daniela, care are încurajările pregătite pentru a te motiva să intri în concurs. Toate detaliile, aici!
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *