full screen background image

SIMFONII DE TOAMNĂ, ediția a VI -a, la Suceava

Clubul Rotary Suceava – Bucovina va organiza pe 21 septembrie, începând cu ora 19:00, a VI-a editie a evenimentului cultural SIMFONII DE TOAMNA.

 

 

Anul acesta, sucevenii vor petrece o memorabila seara de toamna in compania renumitilor artisti de la FILARMONICA MOLDOVA din IASI, artisti care vor intrepreta arii celebre de muzica clasica.

 

 

Spre finalul primei luni de toamna, orasul Suceava va vibra, pentru cateva ore, sub bacheta dirijorilor Bogdan Chirosca și Doru Morariu, iar orchestra si corul vor reuni 140 de artiști de elită.

 

 

Concertul extraordinar va avea loc pe esplanada Casei de Cultură a Sucevei, accesul facandu-se doar pe baza de invitatie, incepand cu ora 18.00.

 

 

„Dăruiți comunității împreună cu Rotary” este mesajul cu care membrii Clubului deruleaza acest proiect si in 2017, dupa extraordinarele ecouri ale primele cinci editii ale evenimentului.

 

 

Primele cinci editii ale evenimentului au adus pe scena artistii de la Filarmonica din Botosani in 2012 si 2014, de la Opera Nationala Romana din Iasi in 2013 si 2016 si de la Filarmonica Nationala „Serghei Lunchevici” din Chisinau in anul 2015.

 

 

Clubul Rotary este o organizaţie a oamenilor de afaceri şi a reprezentanţilor diferitelor profesii, care asigură servicii umanitare, promovează standarde etice înalte în toate domeniile de activitate şi stimulează relaţiile de bună înţelegere între membrii comunității.

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *