full screen background image

SMILEY LANSEAZA “SONG ABOUT NOTHING”

Smiley lansează “Song about nothing”, o piesă despre nimic, cu un clip filmat în Los Angeles, alături de versiunea sa 2D. “Ideea cântecului este de a face ceva din nimic. Cu toții facem multe lucruri când spunem ca facem nimic. Mi s-a părut o temă inedită și foarte funny, am căutat și am constatat că nimeni nu a făcut vreodată o piesă despre nimic, așa că am decis să abordez eu această temă nouă, nimicul care mereu înseamnă de fapt ceva. Eu sunt și un mare fan al serialului Seinfeld care este cel mai mai tare serial despre nimic și mi-am dorit și eu să fac o piesă despre nimic care să spună ceva și nu a fost simplu deloc, dar a fost foarte plăcut.”, declara Smiley.

“Song about nothing” îl inițiază în lumea 3D a zilelor noastre pe Smiley în format 2D, o operă de artă bricolată cu grijă de Dan Cattell, un artist din Philadelphia, pasionat de a transforma în realitate personaje 2D din animații si jocuri electronice. Smiley este primul om în carne și oase căruia îi face costumul cu versiunea sa 2D:

Clipul piesei “Song about nothing” a fost filmat de către o echipă de finlandezi stabiliți în America, în mai multe zone din Los Angeles, downtown, pe plajă, la ocean, lângă un stadion, iar filmările au început dimineața, la rasarit, și s-au terminat cu un dans haios pe plajă cu toate cele 30 de personaje care au jucat în poveste. Cum ți se pare?
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *