full screen background image

Șofer oprit de polițiștii suceveni pe când rula cu 190 km / h în localitate

Viteza excesivă este, în continuare, una din principalele cauze generatoare de accidente rutiere grave, soldate cu persoane decedate şi rănite grav.

 

 

Zilnic poliţiştii organizează acţiuni în trafic pentru identificarea şoferilor care încalcă legislaţia rutieră, sancţionarea acestora şi creşterea gradului de siguranţă rutieră.

 

 

La data de 22.01.2017, în jurul orei 12.30 aparatul radar montat pe o autospecială din dotarea Serviciului Rutier – IPJ Suceava a fost pus la grea încercare de un bărbat de 27 de ani din municipiul Rădăuţi.

 

 

Şoferul ,,rachetă” a rulat pe E 85, pe raza localităţii Dărmăneşti, pe sector de limitare viteză la 50 km/h cu viteza de 190 km/h.

 

 

Şoferul le-a arătat însă că poate încălca şi mai mult legislaţia rutieră, efectuând şi o depăşire interzisă pe marcajul longitudinal continuu.

 

 

Conducătorul auto a fost oprit de poliţişti, prezentând o dovadă înlocuitoare a permisului de conducere, acesta fiind suspendat pentru verificări într-o cauză penală.

 

 

Poliţiştii i-au suspendat bărbatului dreptul de circulaţie pentru 90 de zile şi i-au aplicat şi două sancţiuni contravenţionale pentru depăşirea regimului legal de viteză şi depăşire  interzisă, în valoare de 1.750 lei.

 

 

 

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *