full screen background image

Șoferi băuți, depistați în trafic la Vatra Dornei, Fălticeni și Iacobeni

O patrulă din cadrul Poliţiei municipiului Vatra Dornei a oprit pentru control pe strada Mălinilor din localitate, autoturismul condus de un localnic de 45 de ani.

 

RUTIERA 3

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto.

 

 

Întrucât emana halenă alcoolică, șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,15 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

 

Polițiștii din Fălticeni au oprit pentru control, pe strada Botoșanilor, autoutilitara condusă de un bărbat de 27 de ani din comuna Boroaia.

 

 

Acestuia i-a fost măsurată o alcoolemie de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

 

Un echipaj rutier din cadrul Poliției municipiului Vatra Dornei a oprit pentru control pe DN 17, pe raza comunei Iacobeni, autoturismul condus de un tânăr de 23 de ani, din localitate.

 

 

Alcoolemia șoferului a fost de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *