full screen background image

Șoferi băuți, depistați la volan

Ieri, o patrulă din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Moara, a oprit pentru control pe DJ 209C, din comuna Moara, autoturismul înmatriculat în străinătate condus de un bărbat de 42 de ani, din comuna Valea Moldovei.

 

sofer-beat

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,21 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care, a fost sancționat contravențional conform O.U.G.  nr.195/2002 republicată.

 

 

Totodată, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

 

 

Un echipaj din cadrul Poliției orașului Salcea și a Postului de poliție Dumbrăveni, a oprit pentru control pe strada Victoriei din oraşul Salcea, autoturismul condus de un localnic de 24 de ani.

 

 

Întrucât emană halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

 

Totodată, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul, nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

 

 

În ambele cauze s-au întocmit dosare penale.

 

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *