full screen background image

Sore + Smiley – Jumătate (piesă și videoclip)

“Jumătate” este cea mai nouă piesa cântată de Sore împreună cu Smiley, o piesă despre plăceri și despre păcate, așa cum se vede prin ochii lui Sore:
“ Am simțit mereu nevoia de acest du-te vino în relație. Cred că asta e cheia în orice relație de iubire, din cand în când să te mai joci, să te tachinezi ca să te redescoperi și să menții iubirea vie.”

Sore face un bilanț personal de plăceri și păcate: ”Plăceri versus păcate sau păcate din plăcere? Vă provoc și pe voi, lista mea e cam lungă, din “păcate”: trăiesc cu iubitul meu în concubinaj, îmi place adrenalina la volan și pe placa de snowboard, supradoza de cofeină, sunt shopaholică… Cred că aș mai putea să găsesc și altele…”

Sore și Smiley împart și câte jumatate de videoclip, într-o continuă iluzie optică – nu știi cine urcă sau coboară. “Se spune că lucrurile bune se lasă așteptate. Am așteptat momentul potrivit să facem o melodie care să ne reprezinte în egală măsură, iar Jumătate este jumătate Smiley, jumătate eu, de la vibe, la stil muzical, la interpretare, la energie”, povestește Sore.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *