full screen background image

Spectacol „Happy end” la teatrul Matei Vișniec Suceava

 

Teatrul Municipal “Matei Vișniec” Suceava vă invită în data de 25 ianuarie, ora 19, la spectacolul “Happy end” de Zsolt Pozsgai.

 

 

Într-o comedie delicioasă, cu umor negru, inteligent, savuros, Raluca Aprodu și Tudor Istodor, ne spun, cu efervescență și talent, povestea unei tinere disperate să își găsească jumătatea, dar și a unui lung șir de bărbați care cad victime încercărilor ei.

 

 

Feminină, autentică, tonică, Raluca Aprodu aduce în prim plan perioada dificilă din viața femeii de 30 de ani, cu multe calități, dar complet lipsită de noroc.

 

 

Actrița execută cu măiestrie trecerea de la femeia docilă, atentă la nevoile fiecărui bărbat care îi trece pragul, la cea disperată și ușor irațională, printr-o intepretare cu mult umor și naturalețe.

 

 

Tudor Istodor joacă 7 partituri distincte ca tonalitate și compoziție.

 

 

Este, pe rând, fostul coleg de liceu căruia îi murise soția, contabilul care se panichează la orice replică a lui Liz, instalatorul prostuț și excesiv de jovial, vagabondul care mormăie niște sunete ciudate, tânărul emo care preferă moartea imediată în fața unui posibil sfârșit al lumii, poetul bolnav psihic, și cavalerul negru care-i propune femeii un altfel de Happy end.Tudor Istodor stârnește râsul și curiozitatea spectatorului, în fiecare personaj pe care îl construiește.

 

 

Inventivitatea și umorul lui Alexandru Bogdan, stăpânite cu măsură și maturitate, sunt atributele care copletează fericit personalitatea sa ludică.

 

 

Scenografie: Silvana Bratu

Autor: Zsolt Pozsgai

Actori: Raluca Aprodu și Tudor Aaron Istodor

Durata 1h și 30 minute

Programul casei de bilete: luni – joi, între orele 11 și 16

Preț bilet: 50 lei

 

 




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza