full screen background image

Ștafeta veteranilor Invictus va ajunge la Suceava

Ștafeta veteranilor Invictus va ajunge la Suceava pe 19 octombrie, în jurul orei 13,30 și se va opri în fața Palatului Administrativ, unde se va desfășura ceremonia de primire și predare a ștafetei.

Vor participa reprezentanți ai autorităților publice județene și locale, ai instituțiilor din sistemul național de apărare, ordine publică și siguranță națională, ai asociațiilor veteranilor de război, cadrelor militare în rezervă și în retragere și ai Asociației “Cultul Eroilor” Suceava.

 

Festivitatea se va desfășura cu sprijinul unor efective  din cadrul Inspectoratului de Jandarmi, Inspectoratului pentru Situații de Urgență și ai Centrului Militar Județean.

 

Ştafeta Veteranilor este un  eveniment aflat la cea de-a V-a ediție, organizat de Grupul voluntarilor Invictus România, dedicat Zilei Armatei Române şi Centenarului Marii Uniri.

 

În scopul promovării valorilor naţionale şi a respectului faţă de veteranii şi eroii României, aproape 200 de alergători şi biciclişti aleargă  pe o distanţă de peste 3.000  km, oprindu-se  în fiecare reședință de județ.

 

Ștafeta se desfăşoară până în 25 octombrie,  dată la care participanții se vor întâlni la Carei.

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *