full screen background image

Dj Lucian & Geo lansează, împreună cu Next Route, piesa Strong Love

Dj Lucian (Lucian Mitrache) & Geo (Naita George) lansează Strong Love împreună cu Next Route (Beznea Teodor Dorinel), o nouă piesă.
Lansată împreună cu casa de discuri Norvis Music, Strong Love este o piesă de dragoste, numai bună pentru zilele toride de vara, dar și pentru toate petrecerile și festivalurile din întreagă lume.

Plină de un vibe pozitiv, nouă piesă va avea lansarea oficială la radio în țări precum Germania, Spania, Portugalia, Bulgaria și Serbia, fiind cunoscut faptul că cei doi artiști și producători români sunt foarte apreciați de DJ -ii și producătorii din afară, unde genul muzical EDM este foarte popular.

Dj Lucian:”Această piesă este un cadou din partea noastră pentru toți iubitorii de muzică din întreagă lume. Întotdeauna muzică a fost o punte către inima persoanei iubite, reușind prin vibrațiile ei minunate să transmită mesajul venit de la îndrăgostiți. Și cum se poate face mai frumos o declarație de dragoste, decât prin intermediul muzicii. Muzică și dragostea sunt cele două aripi ale sufletului,muzică este hrană spirituală pentru suflet și minte. Mulțumim frumos tuturor celor care ne susțîn și ne apreciază muzică,dar și celor care ne pun bețe în roate pentru că ne motivează și mai mult.Fără voi dragilor, noi nu am există!Va pregătim multe suprize muzicale noi și colaborări de excepție în premieră pentru România.”

 

 

PE ACEEAȘI TEMĂ:

Shine a Light (ft. Andros), noua piesă lansată de Kenn Colt & Luciana

 

NE GĂSEȘTI ȘI PE INSTAGRAM AICI!

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *