full screen background image

Summer Radio Show, ediția 2015

 

Cel mai mare proiect estival din zona Moldovei, Summer Radio Show a făcut furori în Iași, Suceava și Piatra Neamț. În Iași, echipele de distracție de la radio au fost prezente în fiecare week-end la Piscina mare din cadrul complexului de Agrement Ciric și la Ștrandul Municipal. La Suceava, mega evenimentul a fost găzduit de Piscina Capitoliu Garden, iar la Piatra Neamț de Ștrandul Municipal. Toți cei care au ales să petreacă week-end-urile din vara aceasta în centrele de distracție estivală au fost întâmpinați cu cea mai bună muzică, cele mai interesante concursuri și super premii.

Radio Impact Fm iubește vara, iar vara înseamnă distracție, soare și multă voie bună. Ne-am bucurat alături de ascultători de fiecare zi frumoasă de vară din acest sezon și am realizat cele mai interactive jocuri pe plajă. Am provocat ascultătorii la concursuri de înot, bătaie în apă cu baghete de spumă, concursuri de băut bere cu paiul, de făcut flotări, de învârtit cercul în jurul taliei, de sărit coarda, de compus rime sau de umflat baloane. Cei mai buni au câștigat premii atractive. În Iași, vouchere de la Mado, Ina Design, Silex Security, Cartierul Rezidențial Vișoianu, Restaurantul Pizzerie Alila, iar Grande Optique a oferit ochelari de soare polarizați și cu MP3. În plus, toți cei interesați de învățarea unei meserii s-au înscris în cadrul locațiilor estivale la tombola organizată de Școala Postliceală Sanitară Aprendis din Iași, pentru a câștiga o școlarizare. Extragerea a avut loc duminică, 30 august, ultima zi a acestui sezon Summer Radio Show.

Câștigător alila ciric duminica 2 august-2

 

Câștigător ina design duminică ciric  26 iulie 2015

castigator mado duminica 5 iulie strand

câștigător silex sâmbătă 15 aug ștrand-2

 

Grande Optique MP3

 

 

Câștigător vișoianu ciric duminica 2 august-2aprendis (1)

În Suceava, cei mai îndrăzneți ascultători au fost premiați cu invitații la film la Cine Grand Botoșani, baxuri de vin de la Murfatlar și vouchere la Kaffeehaus pentru a savura noul burger al casei.

sv bermas

 

sv murfatlarsv cine grand

 

?????????????

La Piatra Neamț, câștigătorii concursurilor au primit baxuri de bere Bermas, bilete de călătorie dus-întors pe destinații internaţionale oferite de Tarsin, cine romantice la restaurantul Dealul Cozla, dar și intrări gratuite pentru o săptămână la ștrand oferite de Perla Invest Piatra Neamț.

nt1

nt3      nt2 nt4

Mulțumim partenerilor pentru susținerea proiectului Summer Radio Show și tuturor celor care au ales să petreacă vara aceasta alături de noi. Radio Impact Fm pregătește noi proiecte… rămâneți pe frecvențe!

 

 

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *