full screen background image

Suplimentări de locuri pentru proba practică auto în municipiul Suceava. Au fost acceptați în serviciu și angajații suspecți în dosarul DNA

Prefectura Suceava anunță că Serviciul Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor a suplimentat numărul de locuri alocate probei practice pentru categoriile B, C, E și D începând de săptămâna viitoare.

 

Candidații care doresc reprogramarea probei practice sunt rugați să se prezinte începând de vineri, în intervalul orar 8.30 – 16.30, inclusiv sâmbătă și duminică, la sediul din incinta Iulius Mall cu dosarele de candidat.

Reprogramarea se va realiza în limita locurilor disponibile, în prima etapă pentru luna martie iar, ulterior, pentru luna următoare.

Prefectura anunță că suplimentarea numărului de locuri a fost posibilă numai prin planificarea în serviciu și a celor 4 lucrători anchetați în dosarul DNA de corupție.

În scop preventiv, având în vedere suspiciunile ce planează asupra lucrătorilor în cauză, aceștia vor fi monitorizați prin vizualizarea zilnică a înregistrărilor surprinse de camerele video din dotare.

Programările pentru examinarea practică sunt disponibile după 8 iulie pentru categoria B, respectiv după 29 iulie pentru categoria C.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *