full screen background image

Târg de nunţi la Shopping City Suceava

Între 10 și 12 februarie se va desfășura la Shopping City Suceava a 4 -a ediţie a târgului de nunţi Trend Mariaj.

 

Acolo sucevenii vor avea ocazia să se întâlnească cu cei mai buni specialişti, pentru a afla tendinţele din domeniul nunţilor : ce este nou, ce se poartă, ce se potriveşte cel mai bine pentru nunta lor, care este bugetul alocat, tot ce au nevoie pentru ca nunta să fie exact aşa cum o visează.

Chiar dacă doresc să pună la punct ultimele detalii ori să aleagă o gamă variată de servicii, la târgul de nunţi din incinta Shopping City Suceava, dorinţele lor vor prinde contur.

Apariţia oricărei mirese atrage atenţia tuturor, de aceea sarcina celor de la Trend Mariaj este să ajute orice mireasă să îşi aleagă rochia potrivită pentru silueta şi conformaţia ei.

Nelipsite vor fi şi celelalte elemente esenţiale pentru o nuntă unică : inele de logodnă şi verighete din aur alb sau galben, torturi, prăjituri şi candy baruri sau mese cu fructe, decoraţiuni şi aranjamente florale, invitaţii personalizate şi mărturii, servicii foto sau video, cabine foto şi mărturii magnetice, dar şi sonorizare, DJ, artişti şi formaţii sau destinaţii atractive pentru luna de miere.

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *