full screen background image

Târgul Mărului, concursul de muzică folk „Nada Florilor” şi Festivalul Fanfarelor la Fălticeni

În perioada 15-16 octombrie, la Fălticeni se vor desfăşura a XIII-a ediţie a Târgului Mărului, ediţia a IV-a a Festivalului Naţional Concurs de Muzica Folk pentru Tineret „Nada Florilor” şi a doua  ediţie a Festivalului Fanfarelor.

 

taeg

 

Târgul Mărului este organizat de Primăria şi Sonsiliul Local al Municipiului Fălticeni în colaborare cu Asociaţia Pomicultorilor din Bazinul Pomicol Fălticeni, Cooperativa Agricolă “Livezile”, Fălticeni, Agenţia de Plăţi şi Intervenţie în Agricultură, Asociaţia „Produs în Bucovina. Manifestarea se va desfăşura în Piaţa „Nada Florilor” din Fălticeni, loc unde vor expune pomicultori, furnizori de materiale şi produse specifice pentru agricultură, producători şi procesatori de lapte şi carne, piscicultori, apicultori, legumicultori, meşteri populari.

 

 

Sâmbătă, de la ora 12.00, este programată vizita oficială a târgului, iar la ora 13,30 va avea loc un seminar pe teme de pomicultură.

 

 

Festivalul Naţional Concurs de Muzică Folk pentru Tineret „Nada Florilor” este organizat de Primăria şi Consiliul Local Fălticeni, în colaborare cu Asociaţia Pathos si Ministerul Tineretului si Sportului.

 

 

Sâmbătă, 15 octombrie, de la ora 16, este programat, pe scena Centrului Cultural „Grigore Vasiliu Birlic”, concursul de interpretare, urmat de concursul de compoziţie si lansarea albumului “Trecerea anilor” a lui Walter Ghicolescu.

 

 

Duminică, de la ora 16,00, în Piaţa „Nada Florilor”, va avea loc gala laureaţilor, urmată de recitalurile invitaţilor Walter Ghicolescu, Trupa FolkFrate, Vasile Seicaru.

 

 

Sâmbătă, 15 octombrie,

Orele 10,00 – 18,00, Piaţa “Nada Florilor”, Deschiderea Târgului de mere şi produse agroalimentare;

Ora 12,00 – Vizitarea Târgului;

Ora 13,30 – Seminar pe teme de pomicultură

Ora 12,00, Primăria Fălticeni, Întrecerea fanfarelor

Ora 13.00, Aleea pietonală, Parada fanfarelor

Ora 13.30, Piaţa “Nada Florilor”  Spectacol artistic Fanfara de la Dolhasca, Gheorghiţă Rotaru, Fanfara de la Sfântu Ilie, Grupul folcloric „Străjerii” din Dolheşti, Fanfara de la Forăşti, Lenuţa Rusu, Fanfara lui Cucoş de la Fântânele, Ansamblul Balada Humorului

Ora 16,00 – Centrul Cultural „Grigore Vasiliu Birlic”, Festivalul Naţional Concurs de Muzică Folk pentru Tineret „Nada Florilor” – concursul de interpretare şi concursul de creaţie;

 

 

Duminica  16 octombrie Piaţa “Nada Florilor

Orele 10,00 – 18,00 Târg de mere şi produse agroalimentare;

Ora 12.00 Spectacol folcloric: Fanfara de la Preuteşti, Andrei Mihailov,  Patricia Aniculăesei, Ansamblul  „Cetiniţa” al Căminului Cultural Boroaia, Ansamblul “Răzeşii” din Baia, Alexandru Recolciuc, Ansamblul Folcloric „Flori  de Malin” din Mălini, Valentin Bertea, Doina şi Ciprian Petroaie, Ansamblul “Balada” din Fălticeni condus de prof. interpret Maria Tanasă

Ora 16,00 – Gala laureaţilor Festivalului de Folk, urmată de recitalurile invitaţilor

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *