full screen background image

Târgul Ofertelor Educaționale la Shopping City Suceava

Centrul Județean de Asistență Psihopedagogică Suceava a organizat astăzi, la Shopping City, Târgul Ofertelor Educaționale.

Evenimentul a facilitat interacțiunea dintre elevii claselor a 7 -a și a 8 -a cu reprezentanți ai instituțiilor de învățământ liceal.

Profesorul consilier școlar ADRIANA NICHITEAN a precizat că cele 24 instituții de învățământ liceal participante – din Suceava, Fălticeni, Rădăuți, Câmpulung Moldovenesc și Vatra Dornei – au avut la dispoziție standuri în care au expus materiale informative, produse finale din cadrul proiectelor derulate și alte lucruri reprezentative pentru fiecare instituție de învățământ.

Elevii de gimnaziu au interacționat direct cu liceenii și profesorii de liceu, putând să le adreseze întrebări legate de felul în care decurge procesul educativ, astfel încât să aibă cât mai multe informații.

De asemenea, profesori și specialiști ai Centrului de Asistență Psihopedagogică au răspuns întrebărilor din partea vizitatorilor, legate de orientarea școlară și în carieră.

Pe parcursul Târgului Ofertelor Educaționale de la Shopping City Suceava, elevii au avut la dispoziție o scenă pe care au evoluat cei mai talentați dintre ei, prezentând diferite momente artistice.

 

 

PE ACELAȘI SUBIECT:

Târgul ofertelor educaționale pentru elevii de gimnaziu din județul Suceava

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *