full screen background image
Târgul Ofertelor Educaționale

Târgul Ofertelor Educaționale la Shopping City Suceava

Centrul Județean de Asistență Psihopedagogică Suceava organizează, pe 13 mai de la ora 10 la Shopping City, Târgul Ofertelor Educaționale.

Evenimentul își propune să faciliteze interacțiunea dintre elevii claselor a 7 -a și a 8 -a cu reprezentanți ai instituțiilor de învățământ liceal.

Sunt invitate să participe toate liceele, colegiile și unitățile de învățământ special, fiecare dintre ele având pus la dispoziție un stand în care vor expune materiale informative, produse finale din cadrul proiectelor derulate sau alte lucruri reprezentative pentru fiecare instituție de învățământ.

Elevii de gimnaziu vor interacționa direct cu liceenii și profesorii de liceu, putând să le adreseze întrebări legate de felul în care decurge procesul educativ, astfel încât să aibă cât mai multe informații.

De asemenea, profesori și specialiști ai Centrului de Asistență Psihopedagogică vor fi prezenți pentru a răspunde și ei întrebărilor din partea vizitatorilor, legate de orientarea școlară și în carieră.

Pe parcursul Târgul Ofertelor Educaționale, elevii vor avea la dispoziție o scenă pe care vor evolua cei mai talentați dintre ei, prezentând diferite momente artistice.

 

 

PE ACEEAȘI TEMĂ:

Târgul ofertelor educaționale pentru elevii de gimnaziu din județul Suceava

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *