full screen background image

VIDEO / The Mono Jacks single nou – O să încep de luni

The Mono Jacks lansează noul single ‚O să încep de luni’. Într-o eră a dezvoltării personale, într-o perioadă în care toată lumea este interesată de personal growth, de Neuro Linguistic Programming, într-o era unde toți ne visăm high achievers, ‚O să încep de luni’ vine să scoată în față măcar o parte din piedicile pe care le întâmpinăm. Piesa este disponibilă pe toate platformele de streaming.

“O să încep de luni’ este o ironie și în același timp o autoironie. Deși e o tema serioasă piesa rămâne una vesela, cu umorul aferent și cel mai probabil va fi votată “imnul procrastinării” declară Doru Trăscău, solistul The Mono Jacks.

Versurile cântecului „O să încep de luni” sunt semnate de Doru Trăscău, înregistrările au avut loc la UNDA Recording cu producătorul Dan Georgescu, iar masterul este semnat de Emil Dragomirescu de laThe Mono Jacks – O să încep de luni

Piesa face parte din noul album The Mono Jacks, intitulat ‚Norul Nouă’ programat pentru lansare la sfârșitul lunii martie. Albumul va beneficia de un turneu național de promovare care va cuprinde concerete în toată ţara.

 

 

CITEȘTE ȘI

RAREȘ, THEO ROSE ȘI DOMINO ÎȘI DAU ÎNTÂLNIRE ,,SÂMBĂTĂ SEARĂ”

 

DĂ-NE FOLLOW PE INSTA ȘI FACEBOOK!
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *