full screen background image

The Motans lansează Cel din Oglindă

Așteptam cu nerăbdare o nouă piesă semnată de The Motans. Iată că aceasta a venit. Se numește ”Cel din Oglindă” cu videoclip oficial, o piesă manifest despre viața artistului și modul în care alege să trăiască fiecare zi. ”Cel din Oglindă” a fost compusă de Denis Roabeș (The Motans) iar de productie si partea muzicala s-au ocupat Sebastian Barac, Alexandru Cotoi si Marcel Botezan.

Videoclipul a fost regizat de Bogdan Păun, filmat de Alexandru Mureșan de la NGM Creative cu care artistul colaborează de fiecare dată, producție video Loops Production.

“Cel din Oglindă” e prima piesă din EP-ul “Dark Side of the Cookie” care va fi lansat treptat în paralel cu cel de-al treilea album “Great Expectations”. E o piesă despre cel pe care l-am văzut în fiecare dimineață în oglindă pe parcursul a 31 de ani. E despre unele gânduri care m-au ajutat în viață, despre aspirații și visuri, reușite și dezamăgiri, prejudecățile celor din jur și dragostea celor dragi, despre drumul pe care l-am ales, despre prieteni, principii și curajul de a merge înainte și, nu în ultimul rând, despre rădăcinile pe care le am și cu care mă mândresc.”, a declarat The Motans.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *