full screen background image

Theo Rose X IAN – Sângele Frate Nu Te Face

Theo Rose X IAN – Sângele Frate Nu Te Face,  piesa oficială a serialului Clanul.

Muzica și textul le aparțin celor de la Big UP Music, iar videoclipul poartă semnătura lui Anghel Damian și Elphbro. Piesa lansată surprinde în imagini unele dintre cele mai importante scene ale serialului lansat la PROTV.

„La începutul acestui an mi-am pus multe lucruri în gând pentru cariera mea… și spre marea mea bucurie le-am văzut cum se așază tot mai frumos. Cea mai mare provocare a venit când am ieșit din zona mea de confort, scena și cântatul și am intrat pe platourile de filmare pentru un serial care sunt sigură că va fi urmărit și apreciat de toți cei de acasă. Iar, astăzi, sunt și mai emoționată: lansez, alături de echipa mea de la Big UP Music și de IAN, piesa oficială a serialului Clanul – Sângele frate nu te face. Abia aștept să o ascultați și să intrați alături de mine într-o mică parte a poveștii de care vă veți bucura în câteva zile”a declarat Theo Rose.

Încântat de această colaborare și de alăturarea cu povestea mult așteptatului serial, IAN a comentat:

„Sunt încântat că am colaborat cu Theo pentru acest serial, este o zonă nouă pe care o exploatez, iar asta mă face să dau totul și să rup. <<Clanul>> este un serial cu o producție senzațională, iar această piesă reprezintă un fragment important în industria muzicală din România!”

 

 

PE ACEEAȘI TEMĂ:

LA IMPACT, PARTY-UL ÎNCEPE DE VINERI

 

DĂ-NE FOLLOW PE INSTA!

 

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.