full screen background image

Țigări ascunse în saci de făină și bidoane de la detergent lichid, depistate în P.T.F. Siret

În data de 7.05.2017, în jurul orei 09.00, s-a prezentat în P.T.F. Siret, pe sensul de intrare în ţară, cetățeanul român Valentina L., în vârstă de 34 de ani, călătorind cu un autoturism marca Volkswagen.

 

 

Existând suspiciuni că persoana în cauză transportă ţigări de provenienţă ucraineană, poliţiştii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunţit asupra autoturismului, persoanei și bagajelor.

 

 

Astfel, polițiștii de frontieră au descoperit, ascunsă şi nedeclarată, în bidoane de plastic de la detergent lichid, cantitatea de 370 pachete de ţigări, marca Rothmans Demi, de provenienţă ucraineană, în vederea sustragerii de la controlul vamal.

 

 

Ţigările în valoare de 500 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar femeia a fost sancţionată  contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei.

 

 

În aceeași zi, în jurul orei 13.30, s-a prezentat în P.T.F. Siret, pe sensul de intrare în țară, cetățeanul român Andrei C., în vârstă de 19  ani, călătorind cu un  autoturism marca Volkswagen.

 

 

În baza unei analize de risc, poliţiştii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunţit asupra autoturismului, persoanei și bagajelor.

 

 

Astfel, a fost descoperită ascunsă şi nedeclarată, în vederea sustragerii de la controlul vamal, în saci cu făină, cantitatea de 150 pachete de ţigări, marca Kent, de provenienţă ucraineană.

 

 

Ţigările în valoare de 203 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar tânărul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei.

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *