full screen background image

Țigări ucrainene ascunse sub scaunele microbuzului

În dimineața zilei de 18 iulie a.c., în jurul orei 01.10, s-a prezentat în P.T.F. Siret, pe sensul de intrare în ţară, Natalia N., de cetățenie română, în vârstă de 25 de ani, domiciliată în localitatea Tereblecea – Ucraina, conducând un microbuz marca Mercedes Benz.

 

4

 

În baza unei analize de risc, poliţiştii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunţit asupra microbuzului, persoanei și bagajelor.

 

 

Astfel, a fost descoperită ascunsă şi nedeclarată, în vederea sustragerii de la controlul vamal, în spații special amenajate, sub scaunele din față, sub bancheta din spate și în peretele despărțitor dintre comparimentul călători și cel de marfă, 10.800 pachete de ţigări, de diferite mărci, de provenienţă ucraineană.

 

 

Ţigările în valoare de 13.500 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar femeia a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 10.000 lei.

 

 

Totodată, microbuzul marca Mercedes Benz,  în valoare de 45.000 lei, a fost indisponibilizat în vederea confiscării, deoarece avea spații special amenajate pentru transportul țigărilor.

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *