full screen background image

Trei cetățeni sirieni depistați la P.T.F. Siret

Ieri în jurul orei 17, acționând în baza unei informații, polițiștii de frontieră și lucrătorii vamali din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Siret au efectuat controlul specific asupra unui automarfar cu remorcă încărcat cu cabluri electrice, condus de cetățeanul turc A.C., în vârstă de 53 ani.

 

 

Astfel, echipa comună de control a descoperit, ascunse în remorca automarfarului, printre marfa transportată, trei bărbați.

 

 

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că cei în cauză sunt cetățeni sirieni, cu vârste cuprinse între 18 și 20 ani, aceștia declarând că s-au ascuns în remorca mijlocului de transport cu intenția de a ajunge în Marea Britanie.

 

 

Șoferul camionului a declarat că nu avea cunoștință despre modul în care persoanele respective s-au ascuns în remorcă, el staționând pe traseu în mai multe locuri.

 

 

În cauză polițiștii de frontieră efectuează cercetări în vederea documentării cauzei penale, cetățenii sirieni fiind predați în această dimineață Biroului Imigrări Suceava din cadrul Inspectoratului General Imigrări, în vederea luării măsurilor specifice.

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *