full screen background image

Trei incendii în noaptea de revelion în județul Suceava

Militarii Detaşamentului de Pompieri Suceava au intervenit, în noaptea de 31 decembrie 2016 / 1 ianuarie 2017, cu două autospeciale cu apă şi spumă pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la locuinţa numitei T.P., din satul Dănila, comuna Dărmăneşti.

 

 

La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta în podul casei, cu degajări mari de fum şi cu pericol de propagare la întreaga locuinţă şi la o a doua casă, construcţie corp comun.

 

 

Au ars materiale textile şi aproximativ 3 metri pătraţi din astereala acoperişului şi s-au degradat aproximativ 3 metri pătraţi de lambriu, din holul podului.

 

 

Pompierii au salvat cele două case de locuit, iar cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.

 

 

Tot în noaptea dintre ani, militarii Detaşamentului de Pompieri Vatra Dornei au intervenit cu o autospecială cu apă şi spumă pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la locuinţa lui T.M., din municipiul Vatra Dornei.

 

 

Au ars aproximativ 3 metri pătraţi din peretele casei, construit din lemn.

 

 

De asemenea, militarii Detaşamentului de Pompieri Fălticeni au intervenit cu două autospeciale cu apă şi spumă pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la un depozit de furaje în aer liber, în municipiul Fălticeni.

 

 

La sosirea echipajelor, ardeau coceni de porumb şi un gard din lemn, fără pericol de propagare.

 

 

Au ars aproximativ 300 de kilograme furaje şi circa 6 metri liniari de gard.

 

 

Incendiul a izbucnit, cel mai probabil, în urma unui joc de artificii / manipularea necorespunzătoare a materialelor pirotehnice.

 

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *