full screen background image

Trupa Voltaj a lansat un nou single

Voltaj se reinventează și lansează “Amprente”, o piesă cu un sound surprinzător care se îmbină perfect cu vocea solistului, Călin Goia. Single-ul este compus de către trupă împreună cu cei de la EpiQ, iar videoclipul este regizat de către Silviu Mindroc.

“«Amprente» aduce multe premiere pentru noi. Este o piesă pentru care am colaborat pentru prima dată cu cei de la EpiQ, iar videoclipul ei e realizat de către Silviu Mindroc. Suntem foarte încântați de aceste colaborări și de rezultatul lor. Este o melodie pe care eu personal am abordat-o foarte diferit din punct de vedere vocal, iar sound-ul ei este unul actual, un stil Voltaj 2018. Asta e ceea ce credem noi, dar acum așteptăm cu nerăbdare să vedem ce părere are publicul”, mărturisește Călin Goia.

Personajele principale ale clipului sunt doi tineri foarte talentați, Sevi Iris și Mihai Șchiopu. Cei doi au întâmpinat mai multe momente dificile la filmări de dragul artei: Sevi a filmat timp de trei ore în apă rece, iar Mihai a reușit să cadă în mai multe gropi ascunse ale câmpului.

Rezultatul final este în videoclipul următor:
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *