full screen background image
burgeri suceava

Turul de burgeri Suceava la Container Street Food

Cei mai buni burgeri Suceava nu hoinăresc singuri, ci stau în haită. Uite care sunt burgerii alpha, cei care conduc datorită exploziei de gusturi fine și combinației de ingrediente, din meniul Container Street Food Suceava.

Un lucru este clar: la un burger bun contează ingredientele. Indiferent cât de bine reușești să le combini, rezultatul nu e același dacă ingredientele nu sunt proaspete. Dar și carnea trebuie să fie gătită ca la carte.

Cu toții știm că un stomac nu e mulțumit dacă îi oferi un burger average. Senzația de sațietate și mulțumire este dată de un burger de calitate, asortat cu sosul potrivit.

La Container Street Food Suceava, burgerii sunt făcuți cu responsabilitate și, ca orice alt preparat din meniu, cu dragoste pentru bun. Și ca tu să știi exact ce experiență te așteaptă atunci când comanzi un burger de la noi, îți facem un tur al meniului de burgeri suceava.

burgeri suceava

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BURGERI SUCEAVA DIN MENIUL CONTAINER STREET FOOD

Burgerul Totul sau nimic.​

După o zi pe repede-înainte, aglomerată și plină de task-uri, simți nevoia de un răsfăț culinar? Comandă burgerul „Totul sau nimic”.

Carnea de vită folosită la acest burger este un real succes, pentru că reușește că contureze gustul unic al burgerului, alături de celelalte ingrediente.  I-am adăugat salată, ceva legume și acel sweet mustard care chiar te face să-ți placă legumele.Îl simți în fiecare mușcătură și alături de sosul casei, făcut de noi cu ingrediente fresh, te face să crezi că mai poți mânca un burger, numai pentru gust.

I-am mai pus o chiflă moale în interior și ușor rumenită la exterior și l-am făcut în cantitatea numai bună pentru apetitul tău: 550 grame.

Burgerul „Totul sau nimic” este vedeta meniului de burger și acel alpha despre care îți vorbeam la început.

Conduce cu succes haita de burgeri și alături de sos, cartofi și o băutură răcoritoare, poate să lupte cu orice apetit.

Burger Container

Este cel care care reprezintă cel mai bine eforturile noastre de a face un burger din Suceava care să-i întreacă pe toți. Are alură de preparat pe care-l găsești în restaurantele fancy în care mergi doar în vacanțele de vară, dar satisface cu succes orice apetit de fast food.

Cu un strop de „sănătate în bucate” și puțină grăsime pentru anotimpurile reci, burgerul Container vine cu gustul acrișor al murăturilor și tenta dulce a sosurilor casei & curry.

Aceeași chiflă ușor fragedă este și aici, iar carnea gătită după timing-ul perfect îți pun în farfurie ceea ce urmează a fi curcubeu pe cerul gurii. Are 360 gr și vine la pachet cu cartofi aurii.

Burger Veggie

U the veggie type? We got your back. Ți-am pregătit burgerul veggie, la un gramaj de 335 gr.

Burgerul combină brânza tofu, legumele și castraveții murați într-un alt curcubeu pe cerul gurii pe care sigur îl vei îndrăgi.

Printre ingredientele-minune care fac acest burger demn de gașca alpha se numără și burgerul vegetal, salata iceberg, ardeiul copt și chifla.

Chicken Burger

Nu lăsa foamea să-și facă de cap și fă-i felul cu un chicken burger. Baza aici e carnea de pui ușor rumenită combinată cu cașcaval și sosul casei.

I-am pus legume și salată și burgerul este gata pentru orice masă a zilei sau eveniment. Iar dacă dai un party mic acasă, acesta este genul de burger care sparge gheața. Are 360 g și te așteaptă să-l comanzi pe site sau să-i încerci puterile în restaurant.

Kings Burger

Ăsta e un lup singuratic, dar care și-a făcut loc în haită și-a ajuns să o conducă. Kings Burger te poate surprinde prin intensitatea gustului. Știi care e secretul? Carnea de vită.

Gătită bine, cu atenție constantă în proces și asortată cu bacon prăjit și cașcaval. E o combinație perfetă, dar care-și atinge supremația dacă are niște salată și sosurile barbeque & curry. Are 360 de grame, dar îți garantăm că e suficient cât să te convingi de gustul bun.

Meniurile de burgeri Suceava de la Container Street Food

Pentru că știm că uneori te saturi mai greu, ți-am pregătit și meniurile de burgeri suceava.

Câteodată, un burger bun nu e suficient pentru un apetit mare. Dar alături de inelele de ceapă, cartofii aurii și sosul casei, meniul e din filmul potrivit.  Prin urmare, pentru fiecare specialitate de burger ți-am pregătit și varianta de meniu, la un preț avantajos și la un gramaj pe măsură.

Aruncă o privire pe site, vezi care meniu îți face cu ochiul, iar noi ți-l aducem repede-repede. Ne găsești și la un buton verde distanță, ca totul să fie smooth & easy.

Cum Container Street Food a împlinit 3 ani de activitate, ne ținem de promisiunea pe care am făcut-o încă din prima zi. Îți respectăm foamea, așa că îți aducem preparate fresh, ingrediente proaspete și rețete pe măsura așteptărilor. Și ca peisajul să fie complet, te așteptăm cu muzică bună și atmosferă cozy.

 

Comandă acum și online burger-ul preferat de pe containerstreetfood.com

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *