full screen background image

Un nou an școlar, un nou ghiozdan!

Noul an școlar aduce emoții atât pentru copii, cât și pentru părinți. Sunetul clopoțelului este inconfundabil mai ales pentru școlarii care trec pragul școlii pentru prima dată. „Un nou an, un nou ghiozdan” este o campanie  desfășurată de Radio Impact FM, împreună cu C.A.R. Învățământ Fălticeni, librăriile Lidana și Recrex. Campania își propune să premieze 5 elevi în prima săptămână de școală, pentru ca aceștia să înceapă programul de studiu cu zâmbetul pe buze.

Partenerii campaniei, C.A.R. Învățământ Fălticeni, librăriile Lidana și Recrex pun la dispoziție 5 ghiozdane, complet echipate cu cele necesare unor studii de calitate, pentru 5 ascultători Radio Impact FM.

Așadar, noul an școlar vine cu surprize pentru micii noștri ascultători. Dacă ești conștiincios, asculți Impact FM pe frecvențele 100,4 FM în Suceava, 94, 7 FM în Neamț, 103,9 FM în Paşcani și 105,2 FM în Vicov, trimiți SMS la numărul cu tarif normal 0749.21.21.21, cu textul „un nou ghiozdan”, în perioada 11-15 septembrie, poți fi câștigătorul unui ghiozdan gata pregătit de școală.

Dacă nu ești școlar, dar vrei să faci o surpriză unui elev, regulamentul este același.

În prima săptămână de școală, în perioada 11-15 septembrie, în emisiunea „After morning”, zilnic va fi extras câte un câștigător prin tragere la sorți. Ghiozdanele complet echipate sunt oferite de partenerii campaniei: RECREX România – Gestionar de daune Carte Verde și reprezentant de despăgubiri, C.A.R. învățământ Fălticeni – împrumuturi pentru salariați și pensionari din întreg județul Suceava și librăriile Lindana din Câmpulung Moldovenesc  și Suceava. Începe școala în forță, ascultă Impact FM, iar noi te premiem!

 

 

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza