full screen background image

Un tânăr scandalagiu a fost trimis în judecată

La data de 9.05.2015, ora 23.00, poliţiştii Postului de Poliție Straja, au fost sesizați de către  un tânăr de 24 ani, din municipiul Rădăuți, cu privire la faptul că, în aceeaşi seară, a fost lovit în zona feței și a capului de către un bărbat de 22 ani, din comuna Straja.

BATAUS

 

Din cercetări a rezultat că tânărul de 24 de ani, la ora 20.20, se afla pe raza comunei Straja, în fața locuinței prietenei sale , împrejurare în care a fost lovit de mai multe ori, în zona feței și a capului, de către  agresorul de 22 de ani.

 

 

Persoana vătămată s-a prezentat la Spitalul municipal Rădăuți, unde i-au fost acordate îngrijiri medicale, necesitând pentru vindecare un număr de până la 10 zile îngrijiri medicale.

 

 

În cauză poliţiştii au întocmit dosar penal, pentru săvârşirea infracţiunii de loviri sau alte violenţe, dispunându-se inclusiv reţinerea agresorului.

 

 

În cadrul activităţilor investigative şi de cercetare penală desfăşurate în cauză, poliţiştii au obţinut date şi informaţii cu privire la faptul că, ulterior eliberării din arestul IPJ Suceava, agresorul şi-a continuat activitatea infracţională, încercând prin diverse mijloace şi acţiuni de natură infracţională să obstrucţioneze procesul justiţiei.

 

 

Din probatoriul administrat de poliţişti a rezultat faptul că bărbatul de 22  de ani a încercat să influenţeze martori, să îi intimideze pentru a da declaraţii favorabile sau modifice materialul probator prin  sustragerea / distrugerea de probe sau înscrisuri.

 

 

Astfel, la data de 9.09.2015, în continuarea cercetărilor efectuate privind infracţiunea de loviri sau alte violenţe comisă de tânărul de 22 ani, din comuna Straja, având în vedere mandatele de aducere emise de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuți, privind un număr de 3 martori și agresorul de 22 ani, la nivelul Poliției orașului Vicovu de Sus s-a constituit o echipă operativă complexă, care a identificat persoanele în cauză şi a procedat la conducerea acestora la sediul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți.

 

 

După audierea persoanelor pentru care au fost emise mandatele de aducere, s-a procedat la sesizarea din oficiu cu privire la săvârșirea unui număr de trei noi infracțiuni de către bărbatul de 22 de ani, respectiv influențarea declarațiilor, instigare la sustragerea / distrugerea de probe sau înscrisuri și răzbunarea pentru ajutorul dat justiției, fapt pentru care a dispus reținerea acestuia pentru o perioadă de 24 de ore.

 

 

Bărbatul  a fost introdus în arestul IPJ Suceava, urmând să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuți.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *