full screen background image

Up All Night – Christian Eberhard | Misha Miller (FRESH)

Fie că obișnuiești să stai sau nu treaz noaptea, Christian Eberhard și Misha Miller sunt pregătiți să îți fie alături prin piesa pe care o lansează astăzi: Up All Night. Noua lor creație ne readuce în atenție cât de important este să nu eviți să-ți asculta inima, chiar și atunci când doare; să reușești să și simți, nu doar să conștientizezi momentele prin care treci.

Pentru majoritatea pieselor, repetiția unui refren sau a unui anumit vers este cea care declanșează dorința de a ține o piesă pe repeat. De această dată, suntem siguri că sensibilitatea și sufletul pus în fiecare secundă audio vor fi cele care vor seta această piesă pe primul loc în cel mai drag playlist pe care îl ai.

„Să lucrezi cu oameni pasionați și dornici reprezintă idealul oricărui moment artistic pe care îmi doresc să îl produc. Cum Misha nu s-a oprit niciodată din a simți sincer fiecare melodie pe care o interpretează, știam că această piesă va fi ceva de-a dreptul special. Care, ironic sau nu, m-a ținut și pe mine Up All Night pentru a-i da forma pe care începusem să o vizualizez încă de la prima sesiune avută cu Misha în studio.”, ne spune bucuros Christian.

„În momentul în care inima cuiva rezonează cu una dintre poveștile interpretate de mine… aceea este clipa în care încep să zâmbesc fără să mai reușesc să mă opresc, iubind parcă și mai mult (dacă este posibil) ceea ce am ales să fac. Sper ca noua noastră piesă să vă fie alături atât în nopțile în care ceva vă va ține treji, dar și în zilele în care sensibilitatea transmisă va fi cea care vă va da putere să începeți un nou capitol din viața voastră. ”, adaugă Misha.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *