full screen background image

USV promite să nu afecteze parcul Areni cu extinderea corpului E

Universitatea Ștefan cel Mare Suceava a precizat – referitor la extinderea corpului E în parcarea din apropierea Direcției Silvice – că viitoarea clădire nu va afecta în niciun fel parcul Areni.

 

Conducerea instituției a specificat că proiectul va fi realizat “fără a afecta niciun metru pătrat din spațiul verde existent”.

Clădirea urmează să aibă maxim 8 etaje și va fi construită în consolă, jumătate din parter urmând a fi destinat circulației pietonale.

Universitatea suceveană reamintește că este singura instituție din județ care deține acoperișuri verzi, cu o suprafață totală de peste 320 metri pătrați, pentru care s-a alocat suma de 150 mii lei.




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.