full screen background image

VAMA a lansat în online filmul documentar „Regii Pandemiei”

Au trecut deja doi ani de la filmarea concertului care a născut  producția regizată de Mihai Dragolea „Regii Pandemiei”. Cele 30 de minute documentate în acest film prezintă imagini de la concertul susținut de VAMA la Arenele Romane în iulie 2020, în plină pandemie.

 „Pe 29 iulie 2020 Vama a cântat la Arenele Romane în ceea ce avea să fie singurul concert din acea vară. Au fost admiși 350 de oameni care au purtat măști și au stat la distanță de 2 metri unii de alții, în afara cazului când reprezentau un cuplu. A fost un concert foarte special pe care nu-l vom uita prea ușor. Și credem că nici cei 350 de oameni care au fost în seara aia acolo cu noi. Am încercat și am reușit să ne apropiem cât mai mult de normalitate, dar imaginea Arenelor aproape goale populate cu 350 de chipuri cu mască n-o să ne părăsească prea ușor.

Lăsăm mai jos documentarul „Regii Pandemiei” făcut după concertul din 2020. Hai că o să râdeți.” – Vama

 

Povestea acestui concert a fost surprinsă în imagini de către Mihai Dragolea, regizorul filmului documentar „Regii pandemiei”. Producția a putut fi urmărită în exclusivitate pe VOYO,  fiind lansată și pe YouTube.

Vara aceasta, Vama revine la Arenele Romane, pentru a concerta fără restricții. Evenimentul va avea loc pe 29 iulie, la exact doi ani de la filmarea documentarului „Regii Pandemiei”.

 

 

DĂ-NE FOLLOW PE INSTA!

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *