full screen background image

Vara asta ai 100,4 motive să ne asculți!

Ai concediu? Rămâi la birou? Mergi la piscină? Te ferești cât mai mult de razele orbitoare ale soarelui? Orice ai face vara asta, ai cel puțin 100,4 motive să ne asculți! 

 Pe toată perioada verii, IMPACT FM Suceava îți pregătește premii, concursuri și transmisiuni speciale care să îți dea un #refresh neașteptat.

Începem mega-campania de vară cu sprijinul partenerului nostru de încredere, Bermas Suceava.

Punem la bătaie 100.4 beri cu gust autentic, pe care le poți câștiga dacă trimiți SMS cu textul BERMAS la numătul de telefon 0749.21.21.21 (număr cu tarif normal).

Perioada efectivă de concurs este 18 – 28 iunie, însă tu ne poți trimite SMS chiar acum. În ultimele două săptămâni ale lunii iunie, de luni până vineri, la ora 10.04 aflăm dacă ești norocosul câștigător al primelor premii răcoritoare!

Pe același principiu, suntem de părere că vara are distracția drept sinonim. De aceea, te invităm la deschiderea celei mai noi piscine din Suceava, piscina Nataly Land, din incinta Complexului Coliba Haiducilor. Evenimentul care marchează deschiderea noii locații este concertul susținut, pe data de 7 iulie, de Alex Velea alături de invitații săi: Rashid, Lino Golden și Mario Fresh! Punem la bătaie, în periada 4 – 6 iulie, invitații la eveniment, în valoare de 50 de lei, dar pe care le poți câștiga dacă trimiți SMS la binecunoscutul număr de telefon 0749.21.21.21 cu textul “Nataly Land”. 

Iar surprizele pe care ți le pregătim vor continua TOATĂ VARA. Vrem 100,4 zile de vară autentică! Și îți oferim, de mai multe ori la rând, 100,4 motive să asculți IMPACT FM SUCEAVA!

Regulamentul general al concursului poate fin consultat accesând link-ul: https://radioimpactfm.ro/regulament-general-concursuri-impact-fm-suceava/




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *