full screen background image

VIDEO / ALEGERI LOCALE 2024 / Alin Rusu și Cristinel Șoptică : „Șcheia, o comună bogată de două ori – prin oameni și prin resursele atrase la buget”

Alin Constantin Rusu, candidat la funcția de primar al comunei Șcheia din partea PNL și Cristinel Șoptică, candidat la Consiliul Local Șcheia de la același partid, au fost invitați la ALEGERI LOCALE 2024, emisiune realizată de Relu Gavril Ursache.

Subiecte abordate: din programul de investiții locale, urgența este asigurarea utilităților, în special apă și canalizare, pentru satele Șcheia, Sf. Ilie, Trei Movile și Florinta.

Alte necesități ale localnicilor sunt punerea la punct a transportului metropolitan cu autobuze electrice și un Birou Unic pentru sutele de agenți economici ce își desfășoară activitatea pe teritoriul comunei.

Alin Constantin Rusu, fost sportiv și militar profesionist, spune că este omul potrivit pentru Primăria Șcheia și se bazează pe sprijinul și colaborarea cu președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur și cu conducerea Primăriei reședință.

 

 

ALEGERI LOCALE 2024 este o emisiune de promovare electorală. Acest material a fost comandat de Partidul Național Liberal și realizat de operatorul economic SC STIL MEDIA SRL într-un tiraj de un exemplar. Cod mandatar financiar: PNL 21240015.

 

 

ACEEAȘI EMISIUNE

VIDEO / ALEGERI LOCALE 2024 / Dorin Sologiuc : „Îndrăznește să schimbi! Pentru transparență, dezvoltare și normalitate!”

 

DĂ-NE FOLLOW PE INSTA ȘI FACEBOOK!

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *