full screen background image

VIDEO / ALEGERI LOCALE 2024 / Andrei Cristof : „Avem urgentă nevoie de un Spital Municipal și de minim 5 Centre de Permanență”

Medicul Andrei Ionuț Cristof, candidat PSD Suceava la funcția de consilier județean, a trecut pragul studioului ALEGERI LOCALE 2024, emisiune realizată de Relu Gavril Ursache.

Invitatul, care este și liderul sindicatului medicilor Suceava, s-a referit la criza medicilor din sistemul de sănătate românesc (cu accent pe cadrele din UPU), la reînființarea Centrelor de Permanență și a unui Consiliu de Administrație pentru sănătate, soluții prin care ar fi deblocate activitățile Spitalului Clinic Județean.

Andrei Ionuț Cristof a mai accentuat necesitatea implementării programelor naționale de prevenție „pentru că am rămas puțin în urmă în privința reformelor reale din sănătate”.

 

ALEGERI LOCALE 2024 este o emisiune de promovare electorală. Acest material a fost comandat de Partidul Social Democrat și realizat de operatorul economic SC STIL MEDIA SRL într-un tiraj de un exemplar. Cod mandatar financiar: PSD 21240002.

 

 

ACEEAȘI EMISIUNE

VIDEO / ALEGERI LOCALE 2024 / Dorin Sologiuc : „Îndrăznește să schimbi! Pentru transparență, dezvoltare și normalitate!”

DĂ-NE FOLLOW PE INSTA ȘI FACEBOOK!

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *