full screen background image

VIDEO/ Dan Bălan și Irina Rimes lansează oficial piesa ,,Ultima noapte”

Două embleme ale industriei muzicale, Dan Bălan și Irina Rimes, colaborează pentru prima dată și lansează oficial piesa ,,Ultima noapte”. Debutul colaborării lor a avut loc la concertul Sufrageria Irinei de la Sala Palatului, unde Dan Bălan a fost invitatul surpriză al serii. Piesa a cucerit publicul și s-a viralizat instant pe platformele sociale, oamenii din sală înregistrând nașterea unui nou hit.

Piesa a fost scrisă și produsă de nimeni altul decât Dan Bălan.

Videoclipul pentru ,,Ultima noapte” este o călătorie autentică în anii ’70, surprinzând o repetiție muzicală vibrantă. Realizat pe peliculă, cu culori vibrante și efecte de post-producție pentru autenticitate, videoclipul redă energia și chimia dintre Dan Bălan și Irina Rimes, într-un cadru care respiră atmosfera acelor vremuri.

,,Sunt fericit că împreună am reușit să dăm o stare specială acestei piese. Când m-am întrebat cine ar putea exprima cel mai bine o atmosferă nostalgică, Irina a fost prima care mi-a venit în gând. Ascultându-i piesele de-a lungul timpului, știam cum poate să simtă ea muzica și eram sigur că împreună putem realiza ceva frumos. Sper ca și ascultătorii noștri să simtă la fel.” ne spune Dan Bălan.

,,Îl admir pe Dan Bălan încă de când eram adolescentă, este cu siguranță o emblemă a muzicii și să lansez o piesă alături de el, mă împlinește foarte mult atât ca om, cât și ca artist. Mă bucur tare mult că m-a ales pe mine să cântăm împreună această poveste. Sper să vă placă la fel de tare.” ne spune Irina Rimes.

MAI CITEȘTE

VIDEO/ ARIANA GRANDE ȘI MARIAH CAREY, O NOUĂ PIESĂ ÎMPREUNĂ

DĂ-NE FOLLOW PE INSTA ȘI FACEBOOK!

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *