full screen background image

VIDEO / DJ SAVA, Iuliana Beregoi și SHIFT au lansat „Gașca 23”

DJ SAVA, Iuliana Beregoi și SHIFT sunt cei trei artiști ce aduc în playlist-uri „Gașca 23”

Piesa poartă semnătura producătorului și artistului DJ SAVA, vocea captivantă a Iulianei Beregoi și versurile fresh în stilul caracteristic lui SHIFT.

Cu muzica și versurile compuse de către DJ SAVA alături de Florin Grozea, Gabriel Huiban, Dorian Micu, Istrate Gabriel și Gabriel Stănoiu, „Gașca 23”, un remake al îndrăgitului single „Gașca Mea”, promite să devină imnul acestei veri.

Producătorul și artistul DJ SAVA a făcut înconjurul lumii cu muzica sa de-a lungul timpului care a adunat peste 500 de milioane de vizualizări pe YouTube și a cucerit publicul cu hituri internaționale precum „Love in Dubai”, „Aroma”, „I Like The Trumpet”, „I Loved You” și „Tenerife”, care au avut mult succes în țări precum Germania, Marea Britanie, Italia, Bulgaria și altele. Până în prezent, DJ-ul a colaborat cu artiști precum Connect-R, Raluka, Alina Eremia, Faydee, Irina Rimes și Ioana Ignat. Printre cele mai recente piese ale sale se regăsesc „Playa Paraiso”, „No More Lies”, „Shisha”, „Casablanca” și „Cover My Body In Gold”, precum și „Jamaica” cu Connect-R, „Maria” și „Oye Como Va?” (alături de RUBY), „Dalida” (alături de BIBI), „Money Maker”, „Can’t Stop This Feeling” (cu Jose M Duro și Arturo Grao) și „No Lie” (alături de Adrian Sasu).

CITEȘTE ȘI

VIDEO / TOTUL VA FI ,,AE” CU CARLA’S DREAMS

 

DĂ-NE FOLLOW PE INSTA ȘI FACEBOOK!
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *