full screen background image

VIDEO / LOREDANA lansează – „Diva de vis”

LOREDANA lansează single-ul „Diva de vis”.

Melodia este compusă de către Loredana, Jack McNeilage, Mark McNeilage, Anna Pancaldi, Francesco Rea, cu versuri în limba română scrise de către Liliana Ștefan.
„Noul meu videoclip, Diva de vis, apare nu întâmplător de Dragobete și deschide celebrarea lunii femeii, martie! E despre femeia zilelor noastre, care nu trebuie să depindă niciodată de o iubire, oricât ar părea de mare, ci doar de ea însăși.

Emoțiile, sentimentele dintre doi oameni pot fi trecătoare ca norii pe cer, dacă nu sunt susținute de respect, dăruire, dar și implicare reciprocă”, a declarat Loredana.

Videoclipul melodiei „Diva de vis” este regizat de către Bogdan Daragiu și evidențiază o divă de vis, strălucitoare și confidentă, oricând și oricunde, cu și fără make-up, în halat sau dressed up ca o diva de vis, știe că puterea și valoarea ei nu depinde de altcineva decât de ea însăși.

„Emanciparea femeii într-o lume în care calitățile și implicarea ei nu sunt nici acum în 2023 recunoscute cum ar trebui, așa cum ar fi firesc să se întâmple, rămâne un subiect important”, a adăugat LOREDANA.

 

MAI CITESTE

VIDEO/ DREAMVILLE COLABOREAZĂ CU BAS, BLACK SHERIF ȘI KEL-P

DĂ-NE FOLLOW PE INSTA ȘI FACEBOOK!
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *