full screen background image

VIDEO / Mario Joy lansează “Remember”

Mario Joy lansează “Remember”, o piesă super antrenantă de vară.

După cum ne-a obișnuit, Mario Joy revine în atenția fanilor vara aceasta cu o dublă surpriză. Prima dintre acestea se numește ”Remember” și este, după cum spune artistul, o piesă de vară, foarte antrenantă, care te va face să dansezi de la prima ascultare.

Interpretul hitului ”California” revine și de data aceasta cu o piesă antrenantă, pe care a lansat-o împreună cu Label Of Joy și Sprint Music. Pentru noul single, ”Remember”, Mario Joy a fost cel care a făcut atât muzica cât și textul, fiind produsă de același Mario Joy.

“E o piesă de vară, foarte antrenantă, veselă. Când vine răsăritul prea repede, când ești la o petrecere, când ai o întâlnire, cu prietenii, când ești la un chef și venea dimineața prea repede, despre asta-i vorba. De ce ne mai enervează răsăritul? Vara, imediat răsare soarele și trebuie să te duci la muncă și ai mai dormi. Varianta în engleză, „Remember”, e despre cum ne-am cunoscut. De exemplu, eu și soția mea, ne-am cunoscut vara. E o poveste de dragoste. Piesa este pentru cine se regăsește în ea.  Deocamdată, nu ne-am hotărât pentru un videoclip. Dacă melodia va avea succes, va urma și clipul. Dar aceasta este prima surpriză pentru fani. Urmează pentru toamnă o piesă, continuare la „California”. De 7 ani, toată lumea mi-a cerut asta. Și, în sfârșit, se întâmplă! Lansez o piesă pe „calapodul” lui „California”. Piesa va fi lansată la sfârșitul lui august-septembrie. Acea melodie sigur va beneficia de videoclip!”, a povestit Mario Joy, care se pregătește în luna august și pentru We Love Music Festival de la Râmnicu Vâlcea, de pe Platoul Fețeni, unde va urca pe aceeași scenă cu legende ale muzicii internaționale.

 

CITEȘTE ȘI

VIDEO / TRUPA AXXA A RELANSAT HITUL ”MAREA”

 

DĂ-NE FOLLOW PE INSTA ȘI FACEBOOK!

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *