full screen background image

VIDEO / Paula Seling lansează “Tu nu vezi cerul”

Paula Seling lansează “Tu nu vezi cerul” o piesă de o sensibilitate aparte, scrisă de Andrei Tudor (Tudor Sound Production), care redă o emoție aparte chiar de la primele versuri.

“Există anumite piese pe care le simți, atât de adânc în suflet din prima clipă, ca și cum ar spune o poveste a sufletului tău. “Tu nu vezi cerul”, scrisă de Andrei Tudor, pe versurile Andreei Andrei, este una dintre ele. Am auzit-o cu mulți ani in urmă, la regretatul festival Mamaia, în interpretarea lui Pasha Parfeni, și mi-a rămas lipită de suflet. Mi-aș fi dorit să am onoarea de a o interpreta și probabil că am lansat această dorință în Univers, pentru că Andrei Tudor mi-a propus, cu puțin timp în urmă, sa o cânt. A ieșit o variantă atât de plină de emoții încât, mereu, când o ascult, mi se umplu ochii de lacrimi de bucurie.”, a spus Paula Seling.

Filmarile au fost facute la Chișinău cu echipa formată din operator și regizor Oleg Oz, asistent regizor Ștefan Axanii, foto Victor Detto, stilist Corina KoKo, make-up Irina Urumoglo, hairstyle Liubovi Fiodorova, producator Dumitru Neagu, iar actorul, care a jucat alături de Paula Seling, a fost Constantin Ipati.

“Fiecare piesă pe care o scriu este parte din mine, parte a sufletului meu. Totuși, în acest caz, cred că versurile scrise de Andreea Andrei reprezintă esența. “Tu nu vezi cerul” este una din creațiile mele în care mă regăsesc în totalitate și pe care, cu mult drag și încredere, i-am dăruit-o Paulei Seling, în această variantă nouă. De Paula, mă leagă o lungă și strânsă colaborare profesională și simt că, în această nouă versiune, muzica și-a găsit încă o interpretare fabuloasă, cu o încărcătură emoțională deosebită, așa cum Paula Seling știe să ofere, prin sensibilitatea ei, care reușește să cutremure sufletul până în cele mai adanci colțuri. Sunt bucuros și de faptul că piesa a fost imprimată cu prietenii mei din Orchestra Simfonică Bucuresti, așa că vă ofer aceasta piesa, 100% live, în triplă ipostază: de compozitor, pianist și dirijor. Sunt foarte mulțumit de rezultat și anunț, de pe acum, o versiune în engleză la fel de frumoasă scrisa de Joey de Alvare.”, spune și Andrei Tudor despre frumoasa piesă “Tu nu vezi cerul”.

CITEȘTE ȘI

RAREȘ, THEO ROSE ȘI DOMINO ÎȘI DAU ÎNTÂLNIRE ,,SÂMBĂTĂ SEARĂ”

 

DĂ-NE FOLLOW PE INSTA ȘI FACEBOOK!
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *