full screen background image

VIDEO / Zhao și Florian Rus au lansat videoclipul piesei ,,Te-am Pupat”

Zhao lansează prima colaborare cu Florian Rus. ,,Te-am pupat” este o piesă jucăușă, cu un scenariu petrecut în luminile clubului.

Piesa a fost compusă de Anghel Antonio Nicolas (Zhao), David Enescu și Tudor Ion, iar de producție s-au ocupat Paul Iorga și Anghel Antonio Nicolas.

,,Piesa am făcut-o după ce am ajuns de la un concert de la mare, chiar de la o petrecere Takeovers, unde a pus muzică DJ Oldskull de la Bad and Boujee, de acolo și referințele. M-am distrat scriind povestea asta, iar din versuri îți poți da seama destul de ușor că vin dintr-o perspectivă expusă la rece a cuiva rănit de faptul că s-a implicat prea mult, când nu era cazul. Pe Florian îl știam de ceva vreme și mi-a venit în minte vocea lui de când trăgeam refrenul. La câteva zile i-am scris, a venit să audă piesa și a și înregistrat din prima variantă, ceea ce se și aude acum, iar după 3 ani și ceva a venit momentul să o lansăm.” ne spune Zhao.
,,E foarte cool piesa asta, e lejeră și are o poveste captivantă în interiorul versurilor. Mă bucur că Zhao s-a gândit la mine pentru aceasta colaborare și că în sfârșit o lansăm.” ne spune Florian Rus.

 

 

MAI CITEŞTE

VIDEO / ZDOB ȘI ZDUB LANSEAZĂ IMNUL OPTIMISMULUI, „SĂ NE FIE BINE ȘI FRUMOS”

 

DĂ-NE FOLLOW PE INSTA ȘI FACEBOOK!

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *