full screen background image

VIDEO / wrs lansează albumul său de debut – “Fiesta’23”

wrs lansează albumul său de debut – “Fiesta’23”.

“Fiesta’23” este o colecție de 10 piese, o călătorie care duce către cea mai apropiată plajă, locul preferat al artistului, unde soarele se pregătește să apună, pentru a lăsa culorile să se dezlănțuie. Instrumentalele pieselor reprezintă o combinație spectaculoasă între sound-uri clasice și noi latino, alături de tobe și chitare cu ritmuri palpitante, care îți vor aminti de febra muzicii anilor 2000 și te vor acompania în conturarea celor mai minunate amintiri.

“Fiesta’23” include colaborarea cu Gran Error pentru “I Like It” și piesa “One Family”,  alte 8 piese ce așteaptă să fie descoperite, un remix special “Llámame” și unicul cântec în limba română, „Simte-mă”, o colaborare cu DOMINO.
wrs este principalul compozitor al albumului, iar pentru producție a colaborat cu nume precum DOMINO, Alex Parker și Alexandru Turcu. Mai mult decât atât, fiecare piesă este însoțită de un visualiser special, toate disponibile pe YouTube, în care wrs oferă o serie de look-uri dramatice și inspiraționale.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *