full screen background image

WRS revine cu o nouă piesă, Amore, și o colaborare de excepție cu DJ-ul Ilkan Gunuc

WRS lansează un nou single fresh, Amore, în colaborare cu Ilkan Günüç, celebrul DJ și producător turc. Sound-ul piesei duce imediat cu gândul la vară, prin intermediul unei povești de dragoste cu vibe mediteranean. Piesa a fost compusă de WRS, Cezar Guna, Costel Domnițeanu, Alex Turcu și Ilkan Gunuc, scrisă de WRS și Cezar Guna, iar producția a fost realizată de Costel Domnițeanu.

Am avut o iarnă lungă, cu întreaga situație creată de pandemie, am stat în studio și am scris, am ascultat diverse instrumente, am încercat să-mi găsesc sound-ul interior și m-am gândit în permanență la vară, la plajă și un pahar de Cuba Libre. Toate astea m-au inspirat. Amore este prima piesă pe care v-am pregătit-o și este un vibe în sine. Iar Ilkan a simțit asta. Echipa noastră de publishing i-a trimis propunerea, el a răspuns în 7 minute, iar colaborarea a început imediat. Așa că, aștept cu nerăbdare feedback-ul oamenilor. Hai să condimentăm vara asta cu muzică bună”, a spus WRS.

WRS (Andrei Ursu) este un artist cu o viziune unică. Înainte de a-și începe cariera în muzică, a fost dansator în show-uri de televiziune și pentru mai mulți artiști consacrați. În 2015 a făcut parte din boy band-ul SHOT, iar doi ani mai tarziu s-a mutat la Londra, unde și-a perfecționat abilitățile de songwriter. În ianuarie 2020, WRS a semnat cu Global Records și a început propriul său proiect muzical electro-pop. Pe lângă muzică, artistul își produce deseori videoclipurile și artworkurile, oferindu-le ascultătorilor astfel o parte din lumea sa visătoare.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *