full screen background image

Xonia se află la a doua colaborare internațională! “Dancing Kizomba” este piesa pe care artista a lansat-o azi împreună cu Alx Veliz!

 Alx_Romania_Single

Xonia lansează astăzi un nou videoclip și bifează pentru începutul lui 2016 o nouă colaborare internațională cu Alx Veliz, un artist canadian ce a cucerit deja piața din SUA și este susținut de celebra publicație Billboard.

 

Dancing Kizomba’, este produsă în Canada în colaborare cu Medy Landia și este primul extras de pe viitorul album al lui Alx Veliz. Videoclipul a fost filmat pe două continente, cel European și cel American și surprinde perfect atmosfera tipică de kizomba, stilul de dans ce a cucerit întreaga lume.

 

‘Mi-a plăcut piesa de la prima ascultare și mă bucur că lansăm împreună “Dancing Kizomba”! Mi-a plăcut soundul și mi-a plăcut scenariul acestui clip! Provocarea a fost să învăț noul stil de dans, kizomba și sper să vă placă și vouă!’, a declarat Xonia.

 

Alx Veliz produce muzică încă din adolescență, iar creațiile sale sunt inspirate de artiști internaționali precum Michael Jackson și este influențat de genuri muzicale ca salsa, raggae și hip-hop. Despre muzica lui, tânărul artist declară: ‘Mi-a trebuit o perioadă destul de lungă de timp să îmi dau seama cum vreau să sune muzica mea. Ascult foarte multe genuri muzicale și mă inspiră mulți artiști!’

 

Alx  s-a făcut remarcat pe scena internațională datorită combinației de stiluri între muzica pop și soundul latino, astfel că vocea Xoniei s-a potrivit perfect pe această piesă.

 

Aici poți viziona videoclipul:

 

 

 

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *