full screen background image

Ziua Europeană a Limbilor organizată la Suceava

La sfârșitul săptămânii, la Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Suceava a avut loc evenimentul Ziua Europeană a Limbilor.

Proiectul derulat de 10 școli partenere s-a bucurat de sprijinul unor persoane fizice și agenți economici care au făcut posibilă realizarea unei alei cu umbrele colorate, reprezentând steagurile țărilor membre ale Consiliului Europei și au oferit premii.

 

În prima parte au luat cuvântul directorul Colegiului Economic EUGENIA TRUFIN, lector doctor MARIANA ȘOVEA de la Universitatea Stefan cel Mare și președinta O.N.G -ului Bursa Pentru Viată, AURA ȘTEFĂNESCU.

A urmat un program artistic susținut de elevii școlilor partenere, iar la final s-au înmânat diplomele din cadrul concursului de desen, care a avut ca secțiuni grafica și pictura.

 

Ziua Europeană a Limbilor s-a încheiat cu lansarea lampioanelor, „acțiune ce a simbolizat colaborarea și empatia care există între cadre didactice și elevi, mai ales în această perioadă”, după cum a declarat inițiatoarea proiectului, IOANA DOCHIA.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *