full screen background image

Ziua porților deschise la ISU Suceava

Cu prilejul Zilei Protecției Civile, pompierii militari organizează miercuri atât la sediul ISU din Suceava, cât şi în subunităţile din Fălticeni, Rădăuţi, Câmpulung Moldovenesc, Vatra Dornei, Solca, Siret, Gura Humorului, Vicovu de Sus, Poiana Stampei şi Dolhasca Ziua porților deschise.

 

 

Vizitatorilor le vor fi prezentate tehnica şi echipamentele de intervenţie specifice, pentru salvarea persoanelor în situații de protecție civilă.

 

 

Salvatorii suceveni vor detalia măsurile de protecţie în caz de incendiu, inundaţii, cutremur și la descoperirea de muniţii neexplodate.

 

 

Reprezentanţii ISU se vor afla, de asemenea, în marile centre comerciale din municipiul Suceava pentru desfăşurarea unor acţiuni de informare preventivă a cetăţenilor şi distribuirea de flyere cu reguli de comportare în situaţia producerii unor dezastre naturale.

 

 

Pe plan intern, la sediul ISU se vor desfășura activități de înaintare în grad înainte de termen, precum și de acordare a unor diplome de merit pentru cadrele militare care s-au evidențiat prin rezultate deosebite în activitate și în misiunile specifice.

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *