full screen background image

100 kilograme de chihlimbar descoperite la frontiera cu Ucraina

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului de Frontieră Brodina au observat, la aproximativ 300 metri de linia de frontieră, mai multe persoane care transportau,  spre Ulma, colete voluminoase.

Persoanele au fost somate verbal de către poliţiştii de frontieră, însă nu s-au supus, au abandonat coletele şi au fugit spre teritoriul statului vecin.

 

Poliţiştii de frontieră au identificat la faţa locului o femeie din județul Suceava în vârstă de 30 de ani, care nu-și justifica prezenta în zonă, precum şi 4 colete voluminoase, despre care femeia a declarat că-i aparțin.

 

S-a luat măsura conducerii persoanei împreună cu bunurile respective la sediul sectorului în vederea continuării cercetărilor.

 

În urma examinării coletelor, poliţiştii de frontieră au descoperit aproximativ 100 kilograme de pietre de diferite dimensiuni, forme şi culori, posibil chihlimbar, a căror valoare s-ar ridica la suma de 100.000 lei.

 

Bunurile au fost ridicate în vederea confiscării și urmează să fie trimise spre expertizare la un laborator de specialitate, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări cu privire la săvârşirea infracţiunii de complicitate la contrabandă în formă agravantă.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.