full screen background image

Atracții în muzeele din Neamț

 

Muzeele din judeţul Neamț vor funcţiona după orarul de iarnă, programul de vizitare fiind de marţi până duminică de la ora 9 la 17, valabil pană în luna martie.

 

 

complexul-muzeal-piatra-neamt1

 

Vizitatorii sunt invitaţi să vadă expoziţiile permanente, dar şi cateva expoziţii temporare găzduite în această perioadă de diferite unităţi ale Complexului Muzeal Judeţean Neamţ.

 

 

Este vorba despre Universul păpuşilor de porţelan, prezentă până pe 9 octombrie la Muzeul de Istorie şi Arheologie Piatra-Neamţ, Sfânta Cruce în viaţa creştină – expoziţie găzduită până pe 21 octombrie la Muzeul de Istorie Roman și Sarea-ingredient, aliment, medicament expoziţie ce poate fi vizitată până pe 1 noiembrie la Muzeul de Istorie şi Etnografie Tg. Neamţ.

 

 

La Muzeul de Artă din Roman mai pot fi văzute expoziţiile Miracolul culorii a Catincăi Popescu şi Romanul ieri şi astăzi semnată de artistul local Petru Frunză.

 

 

În această perioadă la Muzeul de Artă din Piatra Neamţ se află cea mai importantă expoziţie realizată la nivel naţional în ultimii ani, Aurul şi argintul antic al României, deschisă până pe 30 octombrie.

 

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *