full screen background image

GAȘCA ZURLI revine la Shopping City Suceava

 

Gașca Zurli, cea mai iubită trupă de teatru privat pentru copii, revine la Shopping City Suceava, pe 15 octombrie, de la ora 15:00, in parcarea centrului comercial, cu spectacolul ”Întâmplări din lumea poveştilor”.

 

afis-gasca-zurli

 

 

Personajele Zurli vin la Suceava cu un show educativ, cu numeroase cântece noi, antrenante, multă veselie și mesaje educative pe care copiii le rețin cu ușurință și chiar cu plăcere.

 

 

Fetița Zurli, cel mai îndrăgit personaj sută la sută românesc, va învăța împreună cu cei mici două lecții importante: lecția prieteniei și lecția promisiunilor respectate.

 

 

Spectacolul pe care îl va susţine Gaşca Zurli în parcarea Shopping City Suceava este cu intrare liberă, iar la distracție sunt invitaţi toți copiii și părinții care vor să se întâlnească cu îndrăgitele personaje: Fetiţa Zurli, Clopoţel, Truli, Tanti Prezentatoarea, Yuppi, Zdrăngănel, Zâna Bună şi Vrăjitoarea Tura Vura.

 

 

În plus, pentru a asigura o vizibilitate cât mai bună, spectacolul va fi organizat în parcarea centrului comercial la intrarea dinspre magazinul Decathlon (în funcţie de condiţiile meteo) şi va fi transmis live și pe un ecran LED de mari dimensiuni ce va fi amplasat pe scenă, așa încât cei prezenți să se poată bucura de frumusețea tuturor momentelor care vor avea loc în timpul evenimentului.

 

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *