full screen background image

Admitere USV 2021: speranță și certitudine la Facultatea de Medicină și Științe Biologice

La Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava este în plină desfășurare sesiunea de toamnă a admiterii din acest an. Contextul este cu atât mai prielnic cu cât, în urmă cu doar câteva zile, a fost publicată în Monitorul Oficial hotărârea de Guvern cu privire la înfiinţarea Facultăţii de Medicină şi Ştiinţe Biologice. Astfel, anul universitar 2021-2022 începe cu un portofoliu complet de 11 facultăți, la USV.

Într-o nouă ediție specială dedicată admiterii din acest an, Alina Andronic a stat de vorbă cu prof. univ. dr. Mihai Covașă, Director al Departamentului de Sănătate și Dezvoltare Umană din cadrul instituției academice.

Pe lângă oportunitățile pentru toți studenții și accesibilitatea la încadrarea pe piața muncii, Mihai Covașă a ținut să evidențieze și continuarea demersurilor spre evoluție, atât pentru Facultatea de Medicină și Științe Biologice cât și pentru USV, ca întreg.

Admiterea la instituția de învățământ superior din Suceava se desfășoară până pe 13 septembrie (fără zilele de sâmbătă și duminică) pentru specializările unde nu există probe, respectiv 10 septembrie, pentru specializările unde există probe. Toate detaliile se găsesc pe site-ul web https://admitere.usv.ro/.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *