full screen background image

Yuka revine cu un nou single – Waste Your Love

Yuka, una dintre cele mai tinere și talentate artiste semnate Global Records, lansează cel de-al doilea single al ei – „Waste Your Love”, o piesă despre dragostea adolescentină.

Waste your Love e mult mai mult decât o piesă. E o întreagă poveste despre cât de greu e să iei decizii ca adolescent. Un joc de cuvinte, imagini, culori și situații în care mă regăsesc. Am compus linia melodică și versurile având deja ideea videoclipului în minte, așa că am acceptat și challenge-ul de a face regia clipului împreună cu niște oameni atât de mișto care mi-au înțeles viziunea. Dacă ar fi să rezum povestea piesei ar suna cam așa: I even overthink my overthinking, so don’t waste your love if you’re not ready. Mulțumesc enorm întregii echipe din spatele acestui proiect: Laurențiu Duță, Sergiu Bută, Aurelian Tănăsescu, Ovidiu, Gabi, Alexandra, care a avut încredere în mine și a înțeles că în nehotărârea mea sunt foarte hotărâtă” a spus artista.

Piesa a fost compusă și produsă de către Laurențiu Duță, Yuka și Bută Sergiu Călin, în timp ce versurile au fost scrise în totalitate de către Yuka.
„Waste Your Love” se bucură și de un vizual dinamic regizat de către Yuka împreună cu Aurelian Tănăsescu, directorul de imagine.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *